Een nachtelijk panorama van een grote stad met een netwerk van lichten.

De meestgestelde vragen

Gedreven door nieuwsgierigheid? Vind hier de antwoorden.

Maak gebruik van de Esso FuelFinder applicatie, die ook als app voor iOS- en Android-apparaten beschikbaar is, om het dichtstbijzijnde Esso-station en de voorzieningen die het biedt te vinden (controleer het met behulp van de filteroptie rechts onderaan van de kaart). http://www.essofuelfinder.be.
Als u de verkeerde brandstof in uw auto hebt getankt, schakel de ontsteking niet in of start uw motor niet. Hierdoor kan de motor beschadigd worden. Bel een pechhulpverleningsdienst onmiddellijk op. Zij zullen in staat zijn om de brandstof uit uw voertuig af te voeren.
Gebruik onze webpagina om deze informatie op grond van het type van uw auto te weten te komen: http://www.mobil.be/Benelux-Dutch-LCW/carengineoils_which-oil.aspx. Mocht u nog vragen over onze producten hebben, consulteer dan het veiligheidsinformatieblad op http://www.msds.exxonmobil.com/IntApps/psims/psims.aspx.
Als kaarthouders een bank- of kredietkaart gebruiken, houdt hun bank vaak een bedrag in op hun rekening. De kaarthouder kan geen gebruik maken van dit bedrag tot de bank het bedrag vrijgeeft. De beslissing tot inhouden van dit bedrag wordt door de banken genomen. Wanneer u uw bank- of kredietkaart aan de betaalautomaten bij de pomp gebruikt, weet de uitbater niet hoeveel brandstof u wil kopen. Hij stuurt een elektronisch verzoek aan uw bank om een aankoop voor een bedrag in euro's toe te staan. Zelfs al heeft u niets gekocht, zal uw bank meestal toch een reservering plaatsen op uw rekening. Nadat u de eigenlijke aankoop heeft afgerond en het tankpistool heeft teruggeplaatst, zal het exacte bedrag van uw aankoop direct verzonden naar uw bank. Op dat moment dient uw bank het werkelijke bedrag van de aankoop in rekening te brengen en de reservering van uw rekening te verwijderen. Banken verwijderen de reservering echter niet altijd onmiddellijk, maar pas binnen 1-5 dagen.
De overgrote meerderheid van de Esso-tankstations in België worden nu onder de merknaam Esso door onafhankelijke bedrijven uitgebaat. Als u zich voor sponsoring door uw lokale tankstation wilt aanmelden, neem dan direct contact op met de stationsmanager.
Esso-tankstations in België worden door onafhankelijke bedrijven uitgebaat, waaronder Comfort Energy (www.comfortenergy.be), MAES (www.maes-oil.be), U-Car (www.ucarservices.be/nl), G&V (www.g-v.be) en Guvvi. Neem rechtstreeks met hen contact op.
Esso-tankstations in België worden door onafhankelijke bedrijven uitgebaat, daarom adviseren wij u voor eventuele carrièremogelijkheden de webpagina's van de grotere uitbaters te bezoeken: Comfort Energy (www.comfortenergy.be), MAES (www.maes-oil.be), U-Car (www.ucarservices.be/nl), G&V (www.g-v.be) en Guvvi. Als u bij het lokale tankstation wil werken, neem dan direct contact op met de stationsmanager.

Express-tankstations in België worden onder de merknaam Esso door onafhankelijke bedrijven uitgebaat. Vind de contactgegevens van de juiste klantendienst bij het tankstation op de Esso FuelFinder applicatie (http://ww.essofuelfinder.be/)
Om een kopie van de bon te krijgen, zijn de volgende details nodig:

 • naam/adres van het tankstation
 • datum en tijd van de transactie
 • brandstoftype
 • pompnummer
 • bedrag en hoeveelheid van de transactie
 • betalingsmethode (contant, tankpas, bankpas)
 • de eerste 6 en laatste 4 cijfers van de pas

Voor het opmaken van een BTW-factuur zijn volgende documenten/details nodig:

 • originele tankbon OF fotokopie/bankafschrift
 • bedrijfsgegevens (naam, adres, BTW-nummer)
 • naam en postadres
De Esso-tankstations in België worden door verschillende bedrijven uitgebaat. Kijk naar de naam van de uitbater van het tankstation, die vermeld wordt op de bon, en stuur uw vraag naar het relevante adres:

G&V Energy Group
Email: xlss@g-v.be
Adres:
Harelbeeksestraat 120
8520 Kuurne

MAES NV
Email: info@maes-oil.be
Adres:
Reedonk 12
2880 Bornem

Cecoforma SA & Uhoda SA
Email: customerservice@ucarservices.be
Adres:
Rue Léon Frédéricq 14
4020 Luik

GUVVI BVBA
Adres:
Sint-Laureinsesteenweg 9-11
9900 Eeklo

In het geval u de exploitant niet kunt identificeren, stuur uw vraag naar het adres van onze klantendienst:

Esso Belgium Klantendienst
Email: customercare.bnl@exxonmobil.com
Adres:
Postbus 100
B-2060 Antwerpen 6
De Esso tankkaart wordt door een onafhankelijk bedrijf - WEX - behandeld, daarom raden wij u aan contact met hen op te nemen via het volgende telefoonnummer: +32 0800 94 918.
Bezoek de internetpagina essoextras.be om het antwoord op uw vraag te vinden of neem contact met Esso Extras op via het volgende telefoonnummer:
BE: +32 02 403 953
Als u iets op een Esso-tankstation bent vergeten, kijk dan naar de contactgegevens van het station op Esso FuelFinder applicatie en neem contact met hen op of keer persoonlijk naar het tankstation terug. http://www.essofuelfinder.be/

Synergy FAQ

Synergy is de merknaam van de brandstoffen die in Esso-tankstations verkocht worden. Deze brandstofformule is verkrijgbaar bij alle Esso-tankstations in België, Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
Uit ons onderzoek bleek dat Synergy de beste naam is voor Esso-brandstoffen. Bij Synergy hoort ook een betere uitstraling van het tankstation met veel innovatieve designelementen die brandstofaanbiedingen op een meer consequente en effectieve manier communiceren aan consumenten.
Synergy, de naam van onze brandstoffen, wordt ondersteund door de omschrijving Fuel Technology, die verwijst naar onze investeringen in technische innovatie. Ons team van onderzoekers en ingenieurs is voortdurend op zoek naar manieren om onze brandstofproducten te verbeteren.
Het Synergy-icoon versterkt de merknaam.
 • Een vrouw komt meer te weten over Esso-brandstoffen

  Bekijk onze brandstoffen van dichtbij

  Ontdek hoeveel aandacht voor detail er in onze brandstoffen gaat en ontdek welke brandstof het beste bij jou past.

  Ontdek meer
 • Het dak van een Esso-station onder een blauwe hemel

  Stations die ontworpen zijn voor elk soort bezoek

  Gebruik onze Brandstofzoeker om het voor jou meest geschikte station te vinden.

  Ontdek meer
 • Een blonde vrouw draagt een pak in een grijze kamer

  Is premium brandstof de moeite waard?

  Leer meer over premium brandstoffen met wat hulp van onze Esso-wetenschappers.

  Kom meer te weten
 • Voor alle reizen die ertoe doen

  Esso Extras punten

  Vergeet niet je Esso Extras kaart te scannen wanneer je tankt.

  Verzamel nu