Een zittende Max Verstappen tegen een zwarte achtergrond

Bewezen racetechnologie van de circuits naar de autowegen

Esso is de officiële brandstofpartner van Aston Martin Red Bull Racing. We leveren het Formule 1 team niet alleen speciale Esso Synergy™ Formule 1-brandstof maar ook alle geavanceerde technologische ondersteuning gedurende het raceseizoen.

Elke km van ons gaat in elke km van jou

De Esso Synergy Formule 1 brandstoftechnologie geeft de toch al krachtige RB14 raceauto van Aston Martin Red Bull Racing een zodanige boost dat daarmee de prestaties van de hybride turbokrachtbron enorm geholpen worden. Hoe schoner de verbranding in een benzinemotor, hoe meer kracht.

Onze Esso-ingenieurs streven naar een steeds betere en schonere verbranding om Aston Martin Red Bull Racing te helpen maximaal vermogen en efficiëntie uit de motoren te halen. De inzichten die we op de racetrack opdoen, gebruiken we bij het verder ontwikkelen van alle Esso Synergy brandstoffen, wat ook bijdraagt tot de efficiëntie van uw eigen motor.

Lees meer over Esso Synergy brandstoffen

Een sport gekenmerkt door extremen

Realiseer je eens hoe 5G voelt

De Formule 1 is zo meedogenloos, zo snel, dat de coureurs G-krachten te verduren krijgen die gelijkstaan aan 124 harde boksstoten. Een vergelijking die we in onze nieuwste film wat inzichtelijker maken door Max Verstappen tegenover 124 zwaargewicht boksers te zetten.

Op de circuits werken we op dezelfde manier aan het behalen van maximaal vermogen en maximale snelheid als de manier waarop we onze brandstof en oliën ontwikkelen om de prestaties van jouw auto te maximaliseren. Anders gezegd, elke kilometer die wij op de circuits rijden draagt bij aan elke kilometer die jij straks rijdt.