Lense flare image Lense flare image Esso Petrol Station Esso Petrol Station Esso station in the day

Spaarprogramma & promoties

Waar bent u vandaag?
Vertel ons waar u bent om uw dichtstbijzijnde tankstation te vinden.

Clouds / Atmosphere / Clear

Sunny Cloudy Overcast

Snow / Extreme

Snow

Rain / Drizzle

Showers Heavy Rain

Het dichtstbijzijnde tankstation

Open at some point today, probably.

Esso

Voor elk moment in je leven een cadeaubon

Of je nu jezelf wilt trakteren of iemand anders, Esso heeft voor elk moment in je leven een cadeaubon. Ontvang tot eind februari 20% korting op cadeaubonnen van bekende winkels, bij elke tankbeurt van minimaal 25 liter**. Deze korting is geldig tot 16 maart en te gebruiken op maximaal 5 cadeaubonnen per Esso Extras account.

Ontdek meer

Dubbele Esso Extras-punten

@1

Beloon jezelf nog sneller met Synergy Supreme+ brandstoffen

Tank Esso Synergy Supreme+ brandstoffen (Synergy Supreme+ en Synergy Supreme+ Diesel) en wij trakteren u op dubbele Esso Extras-punten. Nog een geweldige manier om uw puntensaldo een snelle boost te geven en uzelf te belonen met uw favoriete cadeaus.*

Ontdek meer

Esso Extras-punten

@1

Haal meer uit elke kilometer

Tank bij Esso, kom binnen 4 dagen terug en tank opnieuw minimaal 25 liter om dubbele Esso Extras-punten te ontvangen, of binnen 8 dagen voor 50% extra punten.*

Ontdek meer

ESSO CARDTM

ESSO CARD™ zakelijke tankpas

ESSO CARDTM powered by WEX

Wex Europe Services combineert de onovertroffen expertise en dienstverlening van twee wereldwijd toonaangevende tankkaartbedrijven in één revolutionair partnerschap.

Hoe werkt ESSO CARDTM?
1 Al onze weersvoorspellingen worden u aangeboden door Open Weather. Zowel Esso als ExxonMobil zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de verstrekte weersinformatie.

2 Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. iPhone is een handelsmerk van Apple Inc. App Store is een dienstmerk van Apple Inc.
Android is een handelsmerk van Google Inc. Voor het gebruik van dit handelsmerk is toestemming van Google vereist. Delen van deze pagina zijn gereproduceerd uit werk dat tot stand is gebracht door en wordt gedeeld door Google en wordt gebruikt overeenkomstig de voorwaarden in de Creative Commons 3.0 Attribution License.

* Alleen bij deelnemende Esso tankstations.

**Iedere tankbeurt met gebruik van de Esso Extras kaart van minimaal 25 liter tussen 00:00 uur op 1 december 2017 en 00:00 uur op 1 maart 2018 geeft recht op 1 cadeaubon met 20% korting. Een tankbeurt van 50 liter of meer in 1 transactie geeft geen recht op een extra cadeaubon met korting. U kunt maximaal 5 cadeaubonnen met korting afnemen.
Het omruilen van punten voor cadeaubonnen met 20 % korting kan tot 16/03/2018 en is alleen mogelijk voor geregistreerde Esso Extras-spaarders.
Ga naar www.essoextras.nl of een deelnemend Esso-station om u in te schrijven. Een welkomstbonus van 100 punten wordt toegekend na registratie en is niet overdraagbaar naar een andere Esso Extras kaart.
Alleen beschikbaar bij deelnemende Esso-stations. Esso Extras behoudt zich het recht voor om deze promotie te allen tijde te annuleren of aan te passen. Esso Extras-punten kunnen alleen in het land van kaartuitgifte gespaard en verzilverd worden. De volledige algemene voorwaarden vindt u op www.essoextras.nl
De promotie kan te allen tijde door ExxonMobil eenzijdig worden beëindigd.