Esso spaarprogrammas en promoties

Spaarprogramma & promoties

Esso Extras

Elk bezoek is de moeite waard.

Esso Extras spaarkaart

Voor elk moment in je leven een cadeaubon

Of je nu jezelf wilt trakteren of iemand anders, Esso heeft voor elk moment in je leven een cadeaubon. Ontvang tot eind februari 20% korting op cadeaubonnen van bekende winkels, bij elke tankbeurt van minimaal 25 liter****. Deze korting is geldig tot 16 maart en te gebruiken op maximaal 5 cadeaubonnen per Esso Extras account.

Ontdek meer
Esso Extras spaarkaart

Beloon jezelf nog sneller met Synergy Supreme+ brandstoffen

Tank Esso Synergy Supreme+ brandstoffen (Synergy Supreme+ en Synergy Supreme+ Diesel) en wij trakteren u op dubbele Esso Extras-punten. Nog een geweldige manier om uw puntensaldo een snelle boost te geven en uzelf te belonen met uw favoriete cadeaus.*

Ontdek meer

Hoe werkt Esso Extras?

* Alleen bij deelnemende Esso tankstations.

** Esso Synergy Supreme+ / Esso Synergy Supreme+ Diesel

***Deze aanbieding geldt niet wanneer je gebruikmaakt van een tankpas.

****Iedere tankbeurt met gebruik van de Esso Extras kaart van minimaal 25 liter tussen 00:00 uur op 1 december 2017 en 00:00 uur op 1 maart 2018 geeft recht op 1 cadeaubon met 20% korting. Een tankbeurt van 50 liter of meer in 1 transactie geeft geen recht op een extra cadeaubon met korting. U kunt maximaal 5 cadeaubonnen met korting afnemen.
Het omruilen van punten voor cadeaubonnen met 20 % korting kan tot 16/03/2018 en is alleen mogelijk voor geregistreerde Esso Extras-spaarders.
Ga naar www.essoextras.nl of een deelnemend Esso-station om u in te schrijven. Een welkomstbonus van 100 punten wordt toegekend na registratie en is niet overdraagbaar naar een andere Esso Extras kaart.
Alleen beschikbaar bij deelnemende Esso-stations. Esso Extras behoudt zich het recht voor om deze promotie te allen tijde te annuleren of aan te passen. Esso Extras-punten kunnen alleen in het land van kaartuitgifte gespaard en verzilverd worden. De volledige algemene voorwaarden vindt u op www.essoextras.nl