Esso spaarprogrammas en promoties

Spaarprogramma & promoties

Esso Extras

Elk bezoek is de moeite waard.

Esso Extras spaarkaart

Sparen voor allerlei cadeaus

Met Esso Extras brengt elke aankoop je dichterbij gratis cadeaubonnen*. Wissel je punten bijvoorbeeld in voor een nieuwe cadeaubon van Intertoys of Select Wellness Group. En je spaart niet alleen voor cadeaubonnen. Je kunt je punten ook eenvoudig inwisselen voor korting op Esso brandstof. Zo krijg je tijdelijk voor elk punt €0,01 korting op je volgende tankbeurt bij Esso***. Dat komt neer op €1 korting bij 100 Esso Extra punten.

Ontdek meer
Esso Extras spaarkaart

Beloon jezelf nog sneller met Synergy Supreme+ brandstoffen

Tank Esso Synergy Supreme+ brandstoffen (Synergy Supreme+ en Synergy Supreme+ Diesel) en wij trakteren u op dubbele Esso Extras-punten. Nog een geweldige manier om uw puntensaldo een snelle boost te geven en uzelf te belonen met uw favoriete cadeaus.*

Ontdek meer

Hoe werkt Esso Extras?

* Alleen bij deelnemende Esso tankstations.

** Esso Synergy Supreme+ / Esso Synergy Supreme+ Diesel

***Deze aanbieding geldt niet wanneer je gebruikmaakt van een tankpas.

****Actievoorwaarden Red Bull Promotie. Zegels worden van maandag 26 juni 2017 t/m zondag 1 oktober 2017 23.59 uur verstrekt bij deelnemende Esso-stations. Je ontvangt één zegel voor elke €10 uitgegeven aan brandstof of in de shop (alcohol, tabak, geneesmiddelen, postzegels, cadeaubonnen, loten en beltegoed uitgezonderd). Het kortingspercentage van 70% is berekend aan de hand van adviesprijzen. Per tankbeurt/shopaankoop kan je maximaal 10 zegels sparen. Inleveren kan t/m zondag 15 oktober 2017. Om punten in te wisselen voor artikelen dien je geregistreerd te zijn voor Esso Extras. Zegels kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
Ongeopende verpakkingen met onbeschadigde items kunnen geruild worden zolang de voorraad strekt. Voor garantie kun je contact opnemen metcs.bnl@tccglobal.com. Red Bull is een handelsmerk dat onder de licentie van TCC Global N.V. valt. Alleen bij deelnemende stations, zolang de voorraad strekt. Esso behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen. Kijk voor meer informatie op esso.nl. Esso, het Esso-logo, Esso Extras en Energy lives here zijn handelsmerken van Exxon Mobil Corporation of een van haar dochterondernemingen. Esso Nederland BV, Postbus 1, 4803 AA Breda.